Драги посетиоци, добродошли у Гликеријин свет саткан од најлепше симфоније боја, мириса, укуса. Свет у коме старе сорте воћа расту у нашем дворишту, негују га наша деца и унуци, док ми старији, са брижљивом љубављу од сваког изабраног плода правимо савршену причу, упаковану у стакленку која сваког ко окуси наше вино, ликер, слатко или џем за трен одведе на место где смо некад сањали снове веће од живота...

Ликери

Како је почела наша прича… Била је то родна година. Извукла сам старе свеске које је још моја мајка добила од своје мајке и пронашла тај савршени рецепт за још савршеније ликере од вишње и ораха. Полако је у теглама почело да се смењује: воће, шећер, ракија. Након пажљивог одлагања на специјално за то направљене полице, гледали смо сваки дан како сунце својим зрацима и топлотом извлачи оно најбоље из воћа и дарује ракији, која је сваким даном постајала све интензивније боје и укуса, све док није довољно стасала да је са радошћу можемо изнети пред Вас. Ово је у ствари најсавршенији производ Сунца кога заиста вреди пробати.

Слатко

Да ли знате шта се добија када у беспрекорно избалансирани шећерни сируп додате тек убрано воће? Добија се најсавршенија посластица на свету, по којој су све друге добиле име. Кратко и једноставно: слатко!

Џем

Највећи изазов у животу сваке удате жене је скувати нешто баш као што то кува Његова мајка. У нашој породици су, са правом, џемови увек имали почасно место. Након много година, дошао је и тај ослобађајући тренутак када сам у оном чувеном победничком ставу узвикнула: „Успела сам!!!“ Е сад ја, тај свој успех врло радо делим са вама. Уживајте!